Wandelen of fietsen bij PUUR Westerwolde

Met trots presenteren wij onze fiets en wandelroutes. De routes leiden je langs de pareltjes van Westerwolde. Je komt echt van alles tegen: het oude cultuurlandschap en heidegebied bij Ter Borg, kleine akkertjes, dikke eiken, rustieke zandpaden, moeras, bossen, poelen, vennen en het beekdal van de Ruiten Aa, maar ook het Agroforestry project van Rineke Dijkinga en Jan Dommerholt.

Fietsroute Ruiten Aa Van Sellingen naar Smeerling (36km)

Deze fietsroute leidt u door het prachtige landschap van Westerwolde. U zult de beek, de Ruiten Aa, dikwijls op uw tocht tegenkomen in diverse gedaanten. Neem de tijd en laat u verrassen: het oude cultuurlandschap rond Ter Borg en Smeerling, kleine akkertjes, dikke eiken, heide, rustieke zandpaden, moeras, bossen, poelen, vennen en het beekdal van de Ruiten Aa, maar ook het agroforestry project van Rineke Dijkinga en Jan Dommerholt.

Download hier de Fietsroute Aa 36 KM

Fietsroute Ruiten Aa Van Smeerling naar Sellingen (36km)

Deze fietsroute leidt u door het prachtige landschap van Westerwolde. U zult de beek, de Ruiten Aa, dikwijls op uw tocht tegenkomen in diverse gedaanten. Neem de tijd en laat u verrassen: het oude cultuurlandschap rond Ter Borg en Smeerling, kleine akkertjes, dikke eiken, heide, rustieke zandpaden, moeras, bossen, poelen, vennen en het beekdal van de Ruiten Aa, maar ook het agroforestry project van Rineke Dijkinga en Jan Dommerholt.

Download hier de Fietsroute Aa 36 KM 

Met trots presenteren wij onze wandelroute van PUUR Westerwolde naar Heerlijk Westerwolds Land. De route leidt je langs de pareltjes van Westerwolde. Je komt echt van alles tegen: het oude cultuurlandschap en heidegebied bij Ter Borg, kleine akkertjes, dikke eiken, rustieke zandpaden, moeras, bossen, poelen, vennen en het beekdal van de Ruiten Aa, maar ook het Agroforestry project van Rineke Dijkinga en Jan Dommerholt.