Cittaslow Fietsroute

Aanvullend arrangement

AANVULLEND ARRANGEMENT

De Cittaslow

Fietsroute

Wil je tijdens of na je vergadering of teamdag even lekker uitwaaien en je geest opfrissen? Dan kunnen wij je van harte de Cittaslow fietsroute aanraden. Je stapt vanuit PUUR Westerwolde op de fiets en de route begint direct voor de deur. 

 

 

SELLINGEN EN HET CITTASLOW-KEURMERK

Het Cittaslow-keurmerk

Sellingen is een dorp met het zogenaamde Cittaslow-keurmerk. Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die zich geweldig inzetten op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit.

waar de route je langsleidt 

Over de fietsroute 

De Cittaslow fietsroute leidt je langs allerlei karakteristieke plekken die dit keurmerk karakteriseert. Je komt bijvoorbeeld langs de oude schaapskooi in het karakteristieke gehucht Ter Borg. Het voelt daar alsof de tijd heeft stilgestaan. Maar je fietst ook langs het grootste heidegebied van de provincie Groningen, de voormalige melkfabriek in Laude, het Middeleeuwse klooster in Ter Apel en vele andere mooie plekken.

SELLINGEN EN HET CITTASLOW-KEURMERK

Cittaslow supporters

De route gaat langs allerlei inspirerende Cittaslow supporters; bedrijven die het Cittaslow gedachtengoed onderschrijven en actief uitdragen in hun bedrijf. Je fietst bijvoorbeeld langs Kloosterboerderij Bleyendal die gemaakt is van kloostermoppen en de sfeer van vroeger ademt. In de wei grazen prachtige Groninger blaarkoppen en de kalfjes staan nog bij hun moeders. Bleyendal is een prachtige plek voor een hapje en een drankje onderweg.

 

INFORMATIE EN MOGELIJKHEDEN 

Aanvullend arrangement

* Alle prijzen zijn exclusief btw en exclusief andere of extra wensen.
Dit fiets-arrangement is alleen te boeken in combinatie met een vergaderarrangement